Speciaal voor groepen vanaf 15 personen!

      
      
1
/6

Wede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient. Semper accumsan Integer nisl Pellentesque In id metus laoreet dignissim vel. Lacinia Sed convallis urna lacus interdum sagittis velit Nulla neque aliquet. Sed augue orci et libero sapien dui.

Ze zijn heel gast vriendelijk zowel voor mens en dier. De hond kreeg bij aankomst gelijk water. Ze doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Echt een aanrader! Dit hotel in ieder geval een hotel om er nog eens terug te komen.icon-next

Franziska, Leeuwarden

Cultureel Hindeloopen

10.00 uur
Uw gasten worden ontvangen in Hotel de Stadsboerderij met koffie (2x) en echte Friese oranjekoek. Direct na de koffie gaat u mee met een gids in klederdracht voor een rondleiding door Hindeloopen. U komt op de mooiste plekjes waar leuke anekdotes worden verteld over het wel en wee van Hindeloopen. Aan het einde van de rondleiding bezoekt u onze kerk die in 1632 herbouwd is.

 

12.30 uur Aan het eind van de rondleiding komt u bij eetcafé de Brabander – Hotel de Stadsboerderij. Hier staat een heerlijke lunch te wachten, een 3-gangenmenu van Friese streekgerechten of een koffietafel.

13.30 uur
We gaan weer even terug in de tijd met een bezoek aan het museum Hindeloopen. In het voormalige stadhuis uit 1683 worden de typische 18de eeuwse woon- en leefcultuur, interieurs, meubilair en de Hindelooper dracht getoond.

 

14.15 uur
Wanneer u, vanuit het museum, 25 meter richting haven loopt, komt u bij het gezellige souvenirwinkeltje Iekoon. Behalve leuke hebbedingetjes geven zij demonstraties van de Hindelooper schilderkunst. Na dit bezoek heeft u gelegenheid om Hindeloopen zelf te ontdekken. U kunt dan denken aan de stoffenzaak met Hindelooper stoffen en het Douwe Egberts servies met Hindelooper print, de chocolaterie of de rommelboerderij.

15.30 uur
Koffie met een Frysk dumke en verloting met leuke prijzen. Na afloop stellen wij u in de gelegenheid om Fries suikerbrood te kopen.

 

Kosten arrangement

Warme lunch, 3-gangen   op aanvraag  
Koffietafel incl. kroket   op aanvraag  
  • Cultureel Hindeloopen middagprogramma 

12.30 uur Lunch
13.30 uur Rondleiding Hindeloopen met klederdracht
14.30 uur Bezoek museum Hindeloopen
15.00 uur Iekoon souvenirshop met demonstratie schilder
15.30 uur koffie met verloting en gelegenheid tot kopen van suikerbrood.

Hotel de Stadsboerderij - Nieuwe Weide 7-9, 8713 JD  Hindeloopen.

Tel: 0514 521278, @: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.