Speciaal voor groepen vanaf 15 personen!

      
      
1
/6

Wede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient. Semper accumsan Integer nisl Pellentesque In id metus laoreet dignissim vel. Lacinia Sed convallis urna lacus interdum sagittis velit Nulla neque aliquet. Sed augue orci et libero sapien dui.

Ze zijn heel gast vriendelijk zowel voor mens en dier. De hond kreeg bij aankomst gelijk water. Ze doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Echt een aanrader! Dit hotel in ieder geval een hotel om er nog eens terug te komen.icon-next

Franziska, Leeuwarden

Elfstedentocht

11:30 uur

Bezoek aan het schaatsmuseum met natuurlijk alles over de schaats Elfstedentocht, van afgevroren teen tot het Elfsteden- kruisje van Koning Willem Alexander. Ook zijn er prachtige wintertaferelen te aanschouwen. Tijdens dit bezoek krijgt u een quiz over deze tocht. Voor de winnaar ligt een leuke prijs te wachten. Aansluitend kunt u zelf Hindeloopen verkennen.

12:30 uur
Een echte Friese lunch met de lekkerste soep, een fantastische stoofschotel en een passend dessert allemaal (h)eerlijke Friese gerechten.

14:00 uur
Een gids gaat mee op de bus langs een aantal van de Friese Elfsteden. Natuurlijk niet alle elf maar de route is wel schitterend en er wordt veel over verteld.

15:30 uur Terug in Hindeloopen staat in de Stadsboerderij voor iedereen een kop koffie met een plak suikerbrood klaar . Voor u weer vertrekt is de prijsuitreiking van de quiz met leuke prijzen. Na afloop stellen wij u in de gelegenheid om gerookte paling (indien op voorraad) en Fries suikerbrood te kopen.

16.00 uur vertrek.

Kosten arrangement

Warme lunch, 3 gangen   op aanvraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met koffietafel i.p.v. warme lunch   op aanvraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.