Speciaal voor groepen vanaf 15 personen!

      
      
1
/6

Wede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient. Semper accumsan Integer nisl Pellentesque In id metus laoreet dignissim vel. Lacinia Sed convallis urna lacus interdum sagittis velit Nulla neque aliquet. Sed augue orci et libero sapien dui.

Ze zijn heel gast vriendelijk zowel voor mens en dier. De hond kreeg bij aankomst gelijk water. Ze doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Echt een aanrader! Dit hotel in ieder geval een hotel om er nog eens terug te komen.icon-next

Franziska, Leeuwarden

Friesland-Boerenland

11.30 uur Het gezelschap rijdt langs een afgesproken plek in het Gaasterlandse bos waar "toevallig" een boer(in) de touringcar laat stoppen en vraagt om een lift naar Hindeloopen. Zij wil daar suikerbrood en paling gaan kopen. De boerin stapt in en vertelt onderweg over de Friese taal, De Friese boerderijen, de Friese klederdracht en de omgeving.

 

12.15 uur Het gezelschap arriveert in Hindeloopen en stopt bij eetcafé de Brabander – Hotel de Stadsboerderij. De boerin bedankt iedereen voor de lift en stapt uit. In het restaurant staat nu een heerlijke warme lunch klaar.

Een echte Friese boerenlunch met de lekkerste soep, een fantastische stoofschotel en een passend dessert - allemaal (h)eerlijke Friese gerechten.

 

14.00 uur Klederdrachtshow van Hindelooper klederdracht met volledige uitleg van de historie van deze dracht. Na de klederdrachtshow wordt u begeleid naar een demonstratie over het Hindelooper schilderwerk bij Iekoon. U komt in een gezellige winkel waar leuke snuisterijen te koop zijn.

Daarna heeft u nog even de tijd om zelf Hindeloopen te ontdekken. U kunt ons intieme kerkje bezoeken, Hindelooper stof kopen en/of bewonderen of een wandeling over de zeedijk maken.

15.15 uur In de Stadsboerderij staat er voor iedereen een kop koffie met een plak suikerbrood klaar. Voor u weer vertrekt is er nog een verloting met Friese lekkernijen als prijzen. Na afloop stellen wij u in de gelegenheid om gerookte paling (indien op voorraad) en Fries suikerbrood te kopen.
 
16.00 uur vertrek
 

Kosten arrangement

Boerenmaaltijd, 3 gangen warm   op aanvraag, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koffietafel incl. kroket   op aanvraag,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.